Illuusio luo tilanteita ihmisten kohdata

Palvelumme ovat ohjelmapalveluja, tapahtumia, messuja, videoita, radio-ohjelmia ja kaikenlaisia kohtaamisia. Keskiössä ovat ihmiset. Tilat rakennetaan palvelemaan kohtaamista. Illuusio Oy hallitsee tarinan, jännitteen ja tilan tekemisen.

Yleinen

VALMISTA ON. Hyväksi koettuja caseja.

Joskus se vaan on niin, että hyväksi havaittua kannattaa uusia muidenkin kanssa, siksi meillä on eräitä ohjelmapalveluja, joita asiakkaamme ovat halunneet tulla kokemaan uudelleen ja uudelleen.

Yleinen


YHTEYSTIEDOT

Illuusio Suunnittelu Oy

Käyntiosoite
Limingantie 101,
00560 Helsinki

Puhelin
0400 433020
Sähköposti
myynti @ illuusio . Fi

Käsikirjoitus

TUNNE. Tunnelma. Tunne syntyy meissä jokaisessa itsessämme.

Yleinen

TILA. Tilanne. Tunnelma

TAVOITE. Tulos Kun yritys haluaa palkita henkilöstöään. Kun halutaan saada aikaan hyvällä mielellä ja auttaa ihmisiä tunnistamaan omaa käyttäytymistään yrityksen parhaaksi. Toteutamme mieleenjäävän kannustetilaisuuden.

Yleinen

OSAAMINEN. Rohkeus. Roima lupaus.

Autamme, tuemme, neuvomme ja ohjaamme, kun kyseessä on yrityksenne osaamisen eteenpäin vieminen. Nostamme osaamisenne sen arvoisesti esille. Yhteistyössä näytämme asiakkaillenne rohkeutenne ja roiman lupauksen, joka koukuttaa asiakkaan odotukseen.

Yleinen

Ruoka

Elämys. Yllätys. Onnistuminen. Sankaruus. Aistimus. Toteutamme pieniä ja suuria ruokailuelämyksiä. Haluamme liittää ruoan tilaisuuden teemaan.

Yleinen

Vuokraus

Vuokraamme käytössämme olevaa kalustoa ja asuja. Vaikka emme ole varsinainen vuokrayhtiö, on katsottu paremmaksi jakaa vähästään kuin seisottaa yksin varastossa.

Yleinen